zaterdag 12 november 2011

knikker/flippozakjes

Bij ons op school is een echte flippomanie aan de gang, waar ik weiger aan mee te werken.
Ik koop GEEN flippo's voor mijn dochter en dat heeft een onvoorzien, positief effect.
De uitleg:
Mijn dochter wil dus héééééééél erg graag flippo's. Als ze er al krijgt (bijvoorbeeld van kids van vrienden), neemt ze die de volgende dag mee naar school en keer op keer op keer komt ze zonder flippo's terug thuis. Ze is er duidelijk nog te jong voor.
Maar nu het onvoorziene positieve effect. Omdat ze ze o zo graag wil, gaat ze dingen doen die ze normaal gezien niet uit zichzelf doet, nl. K N U T S E L E N!!
Jaja, we hebben als gestrijkparelde flippo's, papieren flippo's, kartonnen flippo's en zelfs prinsessenspeldjes flippo's.
Zoveel creativiteit moet aangemoedigd worden en maakte ik voor haar (en haar vriendinnetje die in hetzelde schuitje zit) een flippozakje.Het idee kwam van deze schitterende swap en het patroon haalde ik natuurlijk hier.

Dat er nog maar heel veel gefreubelde flippo's gemaakt zullen worden, hoera!!

4 opmerkingen:

 1. knap gedaan Marieke! & zalig hee als ze zelf hun creativiteit bot vieren, daar komen altijd super leuke dingen uit!!! lieve groetjes, mimi xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi gemaakt de zakjes, zullen ze vast blij mee zijn!! groetjes Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Creatief met flippo's haha oh nee beter: creatief zónder flippo's.
  Ik ben er ook nooit aan begonnen hoor want uiteindelijk belanden die dingen toch in een hoek bij de rest van de bij elkaar gespaarde dingen. Overigens hier wél flippo's in de schatkist van zoonlief, die vindt alles wat los en vast zit het bewaren waard. Ik zou er eigenlijk eens een foto van moeten maken.
  Leuk dat je meedoet met mijn give-away, ik ga je gezellig volgen.

  BeantwoordenVerwijderen

Volgers

Zoeken in deze blog