Doorgaan naar hoofdcontent

help.

      
die??
of die??
 Iedereen die er iets over wil zeggen...graag!!

Reacties

 1. in veel naaimachinewinkels mag je de toestellen ook gerust eens even proberen, mss ook geen slecht idee, ik ben zelf woensdag naar mechelen geweest (was iets mis met dat van mij en had dat vorig jaar via hun webshop gekocht) en daar mag je gersut proberen en geven ze je ookals er één koopt een uur of zo les zodat je meer zicht op de machine hebt. Nu mijn oogjes blonken ook zenne alsik al die machines zag staan ;-) en heb me voorgenoemn als ik binnen dit en een jaar of 5 nog zo veel naai, dan koop ik mij zo een duurder modelleke.
  Denk op vlak van merk dat je zowiezo goed zit en dat je de kleine dingetjes gaat moeten vergelijken en alz er een groot prijsverschil is tussen de 2, maar niet zoveel verschil in mogelijkheden zou ik dat toch ook laten spelen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb die laatste, in iets andere versie (Innovis 20) en ik ben er heel tevreden over. Hij kan net dat ietske meer dan de basismachine die ik vroeger had, en hij naait een pak vlotter en stiller. Ik twijfelde vooral tussen de Innovis en de Pfaff Ambition (omdat die een ingebouwde boventransportvoet heeft), maar dat voordeel woog niet op tegen de betere functies en handigheidjes van de Brother.
  Laat je gewoon adviseren in de naaiwinkel en zeg daar wat je wel én niet nodig hebt. Zij kunnen je dan meestal een ideale machine tonen die goed aansluit bij wat je ermee wil gaan doen. Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Toen ik mijn machine kocht, raadde de dame van de winkel de Bernette af. Ik heb dus een Brother gekocht, een innovis 150 en ben daar wel tevreden over. héél stil.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mag ik vragen waarom ze de bernette afgeraden heeft? Want ik twijfel tussen 3 types: De Husqvarna 16, de brother innovis en de Bernette 15. Tot hiertoe heb ik een beter gevoel bij de bernette.

   Verwijderen
  2. Hallo Sara,

   Mij werd ook de Bernetta afgeraden, omdat er vaak iets aan kapot gaat en dat de winkel dus veel herstellingen moet doen. Ik heb uiteindelijk de brother innovis 10 gekocht, niet teveel tralala, maar doet precies wat je wil, echt hoor, ik heb hem al geprobeerd ;-))

   Verwijderen
 4. Ik heb de brother 3 maanden geleden gekocht en ben er tot nu toe heel tevreden over!
  Hij doet toch alles wat ik vraag ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb dit weekend een nieuwe gekocht, een Pfaff. Brother was mijn tweede keuze.
  Sowieso wel dikke pret als je een nieuwe machine hebt. Veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

"Doet u mij er maar 5"

En zo begon het:

"Maakt u ook potloodrollen?"......................(met een nieuw begonnen eigen zaak, verkoop je liever niet te vaak 'nee')........................

"ja hoor, hoeveel wenst u er?"

"Doe maar 5"

..............................."Prima".............................." Welke stofjes vindt u leuk? Neem anders eens een kijkje bij de stoffenkamer?"

"Och, dat doet er niet zo toe, alles wat u maakt is mooi" (echt waar, dat zei ze *proest*......)

"Prima, u hoort nog van me."

En zo ging dat dus, zo had ik opeens 5 potloodrollen verkocht........bluf bluf bluf.

Maar goed, nu moest ik wel uit mijn pijp komen natuurlijk.

Hier gaan we, hoe maak je een pennenrol...
Na lang snuffelen op internet kwam ik tot het volgende (tutorial):

 Wat had ik nodig:
2 soorten stof (ik gebruikte een effen stof en een stof met een prent)1of 2 soorten biaisbandgarenlintje vlieseline3 stukken stof, de afmetingen:
 het basisvlak is on…

kadootjes voor een kok met mini-tutorial koksmuts.

Mijn dochter mag woensdag naar een verjaardagsfeestje gaan. De jarige vroeg 'kook"spullen.
Ok, daar gaan we voor. De koksmuts maakte ik naar een patroon van een koksmuts die we thuis hadden en die ik uit elkaar haalde, zodat ik kon afkijken. ik flockte de jarige haar naam erop.Patroon voor de koksmuts:
-Een cirkel van ongeveer een halve meter doorsnee.
-Een strook van ongeveer 18 cm bij 60 cm.

Maak aan de rand van de cirkel allemaal plooien, zoveel dat ze ongeveer tegen elkaar aanzitten. Naai de strook eraan vast. Vouw de strook daarna dubbel en naai hem aan de binnenkant nog eens vast aan de 'cirkel'.
Ik zette nog een leuk bandje vast op de overgang van band en cirkel, om het er wat netter te laten uitzien.   Ik heb de stof volledig met vlieseline verstevigd zodat hij mooi recht kan blijven staan.Aan de achterkant (de uiteinden van de inmiddels dubbelgevouwen strook) zette ik aan de ene kant aan de binnenkant een knoopje en aan het andere uiteinde een stukje zwangersc…

Moederdag

Bestel jij een mooi Hartendiefje voor jouw mama? Je kan nog tot/met maandag bestellen om ze op tijd in huis te hebben. www.linnenenlimoen.com\hartendiefjes