vrijdag 24 augustus 2012

help.

      
die??
of die??
 Iedereen die er iets over wil zeggen...graag!!

7 opmerkingen:

 1. in veel naaimachinewinkels mag je de toestellen ook gerust eens even proberen, mss ook geen slecht idee, ik ben zelf woensdag naar mechelen geweest (was iets mis met dat van mij en had dat vorig jaar via hun webshop gekocht) en daar mag je gersut proberen en geven ze je ookals er één koopt een uur of zo les zodat je meer zicht op de machine hebt. Nu mijn oogjes blonken ook zenne alsik al die machines zag staan ;-) en heb me voorgenoemn als ik binnen dit en een jaar of 5 nog zo veel naai, dan koop ik mij zo een duurder modelleke.
  Denk op vlak van merk dat je zowiezo goed zit en dat je de kleine dingetjes gaat moeten vergelijken en alz er een groot prijsverschil is tussen de 2, maar niet zoveel verschil in mogelijkheden zou ik dat toch ook laten spelen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb die laatste, in iets andere versie (Innovis 20) en ik ben er heel tevreden over. Hij kan net dat ietske meer dan de basismachine die ik vroeger had, en hij naait een pak vlotter en stiller. Ik twijfelde vooral tussen de Innovis en de Pfaff Ambition (omdat die een ingebouwde boventransportvoet heeft), maar dat voordeel woog niet op tegen de betere functies en handigheidjes van de Brother.
  Laat je gewoon adviseren in de naaiwinkel en zeg daar wat je wel én niet nodig hebt. Zij kunnen je dan meestal een ideale machine tonen die goed aansluit bij wat je ermee wil gaan doen. Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Toen ik mijn machine kocht, raadde de dame van de winkel de Bernette af. Ik heb dus een Brother gekocht, een innovis 150 en ben daar wel tevreden over. héél stil.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mag ik vragen waarom ze de bernette afgeraden heeft? Want ik twijfel tussen 3 types: De Husqvarna 16, de brother innovis en de Bernette 15. Tot hiertoe heb ik een beter gevoel bij de bernette.

   Verwijderen
  2. Hallo Sara,

   Mij werd ook de Bernetta afgeraden, omdat er vaak iets aan kapot gaat en dat de winkel dus veel herstellingen moet doen. Ik heb uiteindelijk de brother innovis 10 gekocht, niet teveel tralala, maar doet precies wat je wil, echt hoor, ik heb hem al geprobeerd ;-))

   Verwijderen
 4. Ik heb de brother 3 maanden geleden gekocht en ben er tot nu toe heel tevreden over!
  Hij doet toch alles wat ik vraag ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb dit weekend een nieuwe gekocht, een Pfaff. Brother was mijn tweede keuze.
  Sowieso wel dikke pret als je een nieuwe machine hebt. Veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen

Volgers

Zoeken in deze blog