Volgens deze link is het echt wel héél gemakkelijk om stokbrood te maken... in het weekend maar eens proberen. (350 graden is 180 graden).
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Follow the white rabbit
Met trots presenteer ik de nieuwe collectie 'Follow the white rabbit'. Maar laat ik beginnen met een beetje geschiedenis.....

-
16 losse haken 1 vaste, 1 half stokje, 2 stokjes, 1 driedubbel stokje 2 stokjes, 1half stokje, 1 vaste aan de andere kant hetzelfd...
-
Zo leuk om al die juweeltjes te maken! Daar maak ik met plezier een give-away van. Dus: Ga mijn blog volgen en/of laat een berichtje ach...
-
Zoals je deze zomer al kon zien , was ik begonnen met het haken van een deken... OOOhh wat kost dat véél tijd. Wil je me tegenhouden moest i...
Leuk!
BeantwoordenVerwijderenEn hopelijk lekker!
Ik ben benieuwd naar jou ervaring...schrijf je er later nog over?
Groetjes van Christien
Als ik het gemaakt heb, laat ik weten hoe het gegaan is.
BeantwoordenVerwijderenbroodjes gebakken...niet zo spectaculair gerezen als op het filmpje (ik had eerlijk gezegd ook geen 2 uur gewacht de eerste keer), maar wel heel erg lekker. Oh ja, in plaats van dat water zo in de oven te smijten, heb ik een bakblik met heet water in de oven gezet, waarschijnlijk hetzelfde effect. Voor mij is deze manier zeker goedgekeurd!!
BeantwoordenVerwijderen