donderdag 26 mei 2011

stokbrood

Volgens deze link is het echt wel héél gemakkelijk om stokbrood te maken... in het weekend maar eens proberen. (350 graden is 180 graden).

3 opmerkingen:

  1. Leuk!
    En hopelijk lekker!
    Ik ben benieuwd naar jou ervaring...schrijf je er later nog over?

    Groetjes van Christien

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Als ik het gemaakt heb, laat ik weten hoe het gegaan is.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. broodjes gebakken...niet zo spectaculair gerezen als op het filmpje (ik had eerlijk gezegd ook geen 2 uur gewacht de eerste keer), maar wel heel erg lekker. Oh ja, in plaats van dat water zo in de oven te smijten, heb ik een bakblik met heet water in de oven gezet, waarschijnlijk hetzelfde effect. Voor mij is deze manier zeker goedgekeurd!!

    BeantwoordenVerwijderen

Follow the white rabbit

Met trots presenteer ik de nieuwe collectie 'Follow the white rabbit'. Maar laat ik beginnen met een beetje geschiedenis.....